TineDahl -
Forside Add meg Om meg Kontakt

JustinBieber tok meg opp på senen!!

Hei dere, jeg ville bare fortelle hvor fantastisk det var og komme opp på senen til JB... Ah, den beste følelsen ever! Just kidding, jeg er en av dem som ikke kom meg på konsert i Oslo.


Nå har jeg nettopp spist middag, gjort litt lekser og skal strax ta bussen til trening.
Håper alle har hatt en fin dag!

 • Gårsdagens lørdagskos

  Hei dere! I natt sov jeg over hos tante, veldig koselig. Etter min skjønne kusine & fetter hadde sovnet lagde vi taco og så en film (nattsvermeren), kjempe spennende..

  Nå har vi nettopp laget deilig frokost

  Håper alle har hatt en fin helg!!

 • Egon

  Hei dere♥

  Woho, endelig er det helg! I dag har jeg kost meg kjempe masse sammen med jentene, vi var på Egon og spiste kjempe god mat. Nå er vi bare hjemme og slapper av før vi tar kvelden. "god natt", suss.

   

 • Trenings motivasjon

 • Topp 10 hverdagsløgner

  Dette leste jeg faktisk på en tentamenforberedelse i dag!

  1. Jeg har det bra. Alt er fint.

  2. Nei, du ser ikke tykk ut i den.

  3. Jeg er der straks.

  4. Å, den er ikke ny - jeg har hatt den i evigheter.

  5. Jeg hørte ikke at du ringte (Denne traff meg, ops..) 

  6. Jeg kan ikke være med alikevel, jeg har vondt i hodet.

  7. Jeg har ikke kontanter på meg.

  8. Jeg er ikke forelsket.

  9. Hyggelig å møte deg igjen.

  10. Jeg skal aldri gjøre det igjen.

  Signaler på løgn:

  - Ofte vil hendene bli helt stille akkurat når løgnen blir servert.

  - Hyppigere blinking - eller mye mindre blunking enn vanlig.

  - Mange forbinder det å lyge med overdrevent blunking , og er derfor veldig oppmerksom på å blunke lite.

  - Stirrer deg inn i øynene. De fleste har hørt at løgnere ser vekk, derfor vil de fleste ungå den fellen. I stedet stirrer de deg inn i øynene unaturlig mye og lenge.

  - Svetting, hvitning i ansiktet eller rødming, tørr munn, hyppigere svelging og endret pustefrekvens er alle tegn på stress.

  - Lite mimikki ansiktet og lite, eller forsinket, kroppsspråk. Vanligvis understreker vi automatisk det vi sier med bruk av mimikk og kroppsspråk. Men når man lyger, er man mest opptatt av det man sier, og da vil ikke kroppsspråket følge naturlig sammen med ordene. Hvis man har kroppsspråk, vil det gjerne komme litt forsinket fordi det må viljestyrkes.

  - Reagerer med raseri hvis du stiller direkte spørsmål om det du tror er løgn. En som lyger, vil prøve å forsvare seg ved å gjøre temaet ubehagelig å nærme seg. 

  "Visst ikke folk kan stole på deg og ha tro på deg, hva er du da?"
   

 • Jojobaolje - et sunt og naturlig produkt

  Heisann der♥

  Sorry for sen blogging, men jeg kom sent hjem fra trening. so, here we go↓

  Jojobaolje inneholder mange viktige virkestoffer og utmerker seg med at den nesten er ubegrenset holdbar. Den kan blandt annet brukes til: 

  ? Hudolje for ansikt og hele kroppen

  ? Mot flass (masseres direkte inn i hårbunnen)

  ? Som håndrens ( noen dråper smøres inn i møkkete henter som vaskes etterpå)

  ? Som masasje olje

  ? Og man kan faktisk fjerne sminken med den

  Den trekker godt inn i huden og avgir fuktighet.

   


  Jeg bruker den som en ansiktsolje før jeg legger meg om kvelden og jeg er 100% fornøyd med den! Anbefaler den virkelig.

  Martine

 • Onsdag

  Heei ♥

  Wednesday already? Kom hjem for bare noen minutter siden, overlevde utrolig nok enda en dag på skolen, har ikke husket å slå av "ferie modusen" enda. I dag når vi sluttet gikk jeg til byn sammen med Mari-ann og Helene, vi tok oss bare en svippetur for å kjøpe oss noe godt å spise. Bergen er så fin på dager som dette, sol og varme. 

  Skal bli flinkere å ta bilder masse bilder!!  Kommer med en anbefaling litt senere, take a look♥

  Martine

 • New inn

  Heihei!

  I dag hentet mamma meg etter skolen for å ta turen innom en hudpleie butikk i bergen-town. Jeg var tom for pudderet jeg brukte før, så jeg hadde veldig lyst å prøve noe nytt♥

  Maria Åkerbeg

  Dette er et økologisk og helt naturlig mineral pudder som smelter inn i huden. Det første jeg sa når jeg tok det på meg var at jeg aldri hadde vært mer fornøyd med et mineral pudder før!! Jeg elsker det, håper huden min gjør det samme. Fargen jeg har heter Pure Beige.

  Jeg kjøpte også en lip balm og en dekkstift fra appoteket:   Dette må være den beste lip balmen i hele verden, hvertfall for meg. Det er et must å ha med seg overalt!

  Denne dekkstiften inneholder salizyl syre som hjelper til å fjerne urenhetene og den dekker utrolig bra.

  Martine

   

 • Hardkjøring framover!!

  Hei på dere♥

  Hater tanken på at skolen starter igjen i morgen og at ferien har gått så utrolig fort. Men nå er det virkelig hardkjøring med både skole og trening framover!! Tentamener og eksamener skal bli overstått med glans, kan ikke vente til å hoppe over på VGS. Jeg skal slite meg gjennom skolen, men jeg skal også klare det♥ Jeg har også laget meg treningsprogram som jeg tenkte å vise dere i ett eget innlegg, skal prøve å få gjort det i morgen. 


  Håper alle har hatt en kjempe fin påske!!

   
   

   

 • Påskemorgen

  Heisann♥

  Nå har jeg nettopp stått opp og spist en god frokost. Det er så herlig med ferie, får gjort så utrolig mye jeg ellers ikke får gjort. Vi har ikke reist på fjellet eller noe denne påsken, har bare vært hjemme og kost oss.. gått på turer og slikt, været er jo perfekt her i bergen.  Hvor er du i påsken?

  Martine

 • Ikke sov med sminke jenter

  Tabbene man må lære av

  ♥ Uansett om du er supertrøtt og du bare vil legge deg på sengen å lukke øynene, er det utrolig viktig for huden at du tar deg tid til å fjerne sminken. Det er snakk om minutter, og på den korte tiden du bruker på å fjerne sminken ungår du at porene tettes og kviser. Huden trenger å puste! 

  Du kan for eksempel bare ha noen renseservietter liggende, ikke så bra som en skikkelig rens, men absolutt mye bedre enn å la være såklart.

  ♥ Vask sminkekostene dine!! sminken legger seg mye finere når kostene er rene,å ikke mins ungår du bakteriene som koser seg inni huden din og forårsaker kviser og urenheter. Vask kostene ofte, jeg vasker de opptil 3 ganger i uken om ikke oftere. 

  ♥ Kast gammel sminke, den varer ikke evig. Begynner sminken å lukte rart er det et klart tegn på at sminken er blitt gammel (Sminken din kan være en bakteriebombe)

  Ikke del sminke med venninnen din.

   

  Martine

   


 • Kvise-Krise?

  Har du kanskje opplevd at du ikke kan gå med den toppen eller kjolen du vil, for da vises kvisene på ryggen/halsen? eller at du ikke vil bade med vennene dine?

  Jeg har i en liten periode slitt med utbrudd av kviser på ryggen. Jeg vet ikke om jeg helt vil kalle det akne, men hvertfall i  nærheten! Jeg vet noen av dere sikkert syntes dette er veldig ekkelt, men kviser er veldig normalt i starten av tennårene og videre oppover, det er faktisk mangen som sliten med dette til de er i 30 årene. Grunnen til at jeg velger å blogge om det er fordi jeg vet det er utrolig mangen som sliter med kviser, og det går veldig utover selvtilliten til personer som sliter med det. 

  Jeg har prøvd alt mulig...  Og det har blitt bedre, virkelig! Men jeg har enda ikke funnet et produkt huden min virkelig elsker. Jeg har hvertfall fått mangen brae anbefalinger om MD Formulations produktene, de skal visst være utrolig gode, og i går bestemte jeg meg for å bestille MD og prøve det ut en stund. Det går også an å kjøpe de i butikkene, men der er de en del dyrere.. så jeg betillte de HER, de selger også en hel hau andre produkter. 

   


  Denne kommer jeg til å bruke både i fjeset og på ryggen.

  Oljefri pleie for akne-utsatt hud Klarer opp kviser og forhindrer nye utbrudd Gir vital fuktighet for å lindre tørrhet og irritasjon Lettvektig og trekker raskt inn Passer til regelmessig bruk eller som en spot-behandling. Du finner den HER 

   


  Ultramild, men effektiv rens som klarer opp huden Fjerner rester, sminke, olje og urenheter Eksfolierer hudceller i overflaten Gir en myk og sunn hud Perfekt for sensitiv hud. Du finner den HER

  Jeg har ikke sotte med inn i MD sine produkter enda, men jeg skal hvertfall prøve disse produktene. Om de viser bedring i huden kommer jeg til å legge ut før og etter bilder♥

   

 • "Back on track"

  Hei dere♥ (dere få som enda tar en tur innom den tomme bloggen)

  Jeg har ikke blogget på evigheter nå, og det bare traff meg sånn plutselig at jeg ville begynne igjen. Det vil ikke si at jeg kommer til å legge ut innlegg hver eneste dag av ditten og datten! Men at jeg heller blogger når jeg har noen gøye anbefalinger, innkjøp osv..♥

  Håper dere vil følge bloggen videre.

   


  Martine♥

 • Er det noen der?

  Min største frykt er hva som skjuler seg i mørket.. Alle har forskjellige meningen om livet etter døden og alt det der. Ja jeg tror på det og selvom jeg ikke er overbevist om at det er noe der eller ikke, Ja jeg tror fortsatt på det! Å være alene hjemme det er noe jeg ikke klarer, selv på dagen er jeg Livredd, ofte når jeg går opp trappen hjemme løper jeg så fort jeg kan fordi jeg føler det er noen bak meg, noen ganger er det like før jeg snubler.. Er det bare meg eller gjør dere dette også? Jeg sover heller aldri med døren igjen, det må alltid være litt lys.. Om jeg er på do om natten ser jeg aldri opp i speilet når jeg vasker hendene og prøver vell egentlig bare å komme meg raskest mulig under den gode dynen igjen.  Er det er noen der, er jeg alene? det er nok fordi jeg har sett for mangen skrekkfilmer! Flaut, ja! Men det er også sannheten.

   


  Dere må bare tro jeg er helt syk i hodet eller hva dere velger å kalle det.. Men jeg hater den følelsen!

  Er det flere som føler det samme som meg, Er det noe du er redd for? ♥

  Martine

   


      

   

 • Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde  hits