TineDahl -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Påskemorgen

Heisann♥

Nå har jeg nettopp stått opp og spist en god frokost. Det er så herlig med ferie, får gjort så utrolig mye jeg ellers ikke får gjort. Vi har ikke reist på fjellet eller noe denne påsken, har bare vært hjemme og kost oss.. gått på turer og slikt, været er jo perfekt her i bergen.Hvor er du i påsken?

Martine

 • Ikke sov med sminke jenter

  Tabbene man må lære av

  ♥ Uansett om du er supertrøtt og du bare vil legge deg på sengen å lukke øynene, er det utrolig viktig for huden at du tar deg tid til å fjerne sminken. Det er snakk om minutter, og på den korte tiden du bruker på å fjerne sminken ungår du at porene tettes og kviser. Huden trenger å puste! 

  Du kan for eksempel bare ha noen renseservietter liggende, ikke så bra som en skikkelig rens, men absolutt mye bedre enn å la være såklart.

  ♥ Vask sminkekostene dine!! sminken legger seg mye finere når kostene er rene,å ikke mins ungår du bakteriene som koser seg inni huden din og forårsaker kviser og urenheter. Vask kostene ofte, jeg vasker de opptil 3 ganger i uken om ikke oftere. 

  ♥ Kast gammel sminke, den varer ikke evig. Begynner sminken å lukte rart er det et klart tegn på at sminken er blitt gammel (Sminken din kan være en bakteriebombe)

  Ikke del sminke med venninnen din.

   

  Martine

   


 • Kvise-Krise?

  Har du kanskje opplevd at du ikke kan gå med den toppen eller kjolen du vil, for da vises kvisene på ryggen/halsen? eller at du ikke vil bade med vennene dine?

  Jeg har i en liten periode slitt med utbrudd av kviser på ryggen. Jeg vet ikke om jeg helt vil kalle det akne, men hvertfall i  nærheten! Jeg vet noen av dere sikkert syntes dette er veldig ekkelt, men kviser er veldig normalt i starten av tennårene og videre oppover, det er faktisk mangen som sliten med dette til de er i 30 årene. Grunnen til at jeg velger å blogge om det er fordi jeg vet det er utrolig mangen som sliter med kviser, og det går veldig utover selvtilliten til personer som sliter med det. 

  Jeg har prøvd alt mulig...  Og det har blitt bedre, virkelig! Men jeg har enda ikke funnet et produkt huden min virkelig elsker. Jeg har hvertfall fått mangen brae anbefalinger om MD Formulations produktene, de skal visst være utrolig gode, og i går bestemte jeg meg for å bestille MD og prøve det ut en stund. Det går også an å kjøpe de i butikkene, men der er de en del dyrere.. så jeg betillte de HER, de selger også en hel hau andre produkter. 

   


  Denne kommer jeg til å bruke både i fjeset og på ryggen.

  Oljefri pleie for akne-utsatt hud Klarer opp kviser og forhindrer nye utbrudd Gir vital fuktighet for å lindre tørrhet og irritasjon Lettvektig og trekker raskt inn Passer til regelmessig bruk eller som en spot-behandling. Du finner den HER 

   


  Ultramild, men effektiv rens som klarer opp huden Fjerner rester, sminke, olje og urenheter Eksfolierer hudceller i overflaten Gir en myk og sunn hud Perfekt for sensitiv hud. Du finner den HER

  Jeg har ikke sotte med inn i MD sine produkter enda, men jeg skal hvertfall prøve disse produktene. Om de viser bedring i huden kommer jeg til å legge ut før og etter bilder♥

   

 • "Back on track"

  Hei dere♥ (dere få som enda tar en tur innom den tomme bloggen)

  Jeg har ikke blogget på evigheter nå, og det bare traff meg sånn plutselig at jeg ville begynne igjen. Det vil ikke si at jeg kommer til å legge ut innlegg hver eneste dag av ditten og datten! Men at jeg heller blogger når jeg har noen gøye anbefalinger, innkjøp osv..♥

  Håper dere vil følge bloggen videre.

   


  Martine♥

 • tinedahl

  Velkommen til min blogg! Mitt navn er Martine Elisabeth Dahl, jeg er en sprudlende jente på 15 år fra bergen. Her skriver jeg om hverdagen min, anbefalinger og masse annet. Kontakt meg på mail; bergen-martine@hotmail.com

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde  hits